Coaching

Persoonlijk, duidelijk en no-nonsense

Voor wie?

Wegwijzer040 biedt ondersteunende begeleiding aan mensen die hun leven op de rit hebben maar altijd een ‘vinger aan de pols’ nodig hebben om hun leven op orde te houden. 

En met ondersteunende begeleiding bedoelen we dat deze aansluit bij de vragen en wensen van de cliënt. Wij volgen de vragen van onze cliënt en stellen kritische vragen op momenten dat dat nodig is. Maar alles vanuit de verbinding, vanuit het samen. We spreken met elkaar af dat we echt willen dat de cliënt zelfstandig blijft wonen en werken. Daar gaan we voor.

Voor deze trajecten is een goede klik tussen cliënt en begeleider(s) heel belangrijk! Wij komen bij iemand in huis, gaan wat betekenen in het leven en in het zijn. Het fijn hebben met elkaar is dan ook van fundamenteel belang!

Wij bieden deze begeleiding aan mensen tussen de 30 en 65 jaar die door leerproblemen ondersteuning nodig hebben op gebieden zoals het organiseren van je huishouden, overzicht houden in geldzaken of in het aangaan en onderhouden van sociale contacten. Al onze inzet heeft als doel om te zorgen dat het leven vlot blijft lopen.

Samen met onze cliënten onderzoeken wij waar we bij kunnen helpen.

Financiering kan verlopen via WMO, WLZ en PGB.

Werkwijze

Bij Wegwijzer040 werken verschillende coaches met jarenlange praktijkervaring op de diverse domeinen van Life coaching , Personal coaching, Loopbaan begeleiding en Burnout. Bij Wegwijzer040 staat de ‘klik’ tussen kandidaat en coach voorop en vindt intercollegiale samenwerking plaats op inhoud. Deze ‘klik’ is een belangrijke factor voor het succesvol doorlopen van een traject. Beide partijen bepalen dit. 

Wegwijzer040 heeft een no-nonsens werkmentaliteit. Dit betekent onder andere dat wij benoemen wat wij zien en voelen, en echt aan de slag gaan met de kern van de hulpvraag. Humor en plezier zijn een belangrijk element dat wij toepassen tijdens onze coachingsmomenten. Een lach helpt altijd, al is het maar even, verlichtend.

Wat kun je van ons verwachten