Coaching

Persoonlijk, duidelijk en no-nonsense

Voor wie?

Wegwijzer040 biedt coaching aan voor iedereen die behoefte heeft aan een van de volgende type coaching:

Life coaching / Personal coaching

Loopbaan begeleiding

Burn out coaching

De aanpak van Wegwijzer040 is persoonlijk en direct en werkt altijd toe naar een gezamenlijk vastgesteld resultaat. De coaching die Wegwijzer040 aanbiedt is gericht op individuen die vastlopen in het leven en coaching of begeleiding zoeken, en op organisaties die gebruik willen maken van flexibel inzetbare coaches die op een no nonsense manier ondersteuning bieden aan een of meerdere medewerkers die vastlopen in het werk.

Loopbaanadvies en begeleiding wordt aangeboden aan mensen die moeten of willen (her)oriënteren op de arbeidsmarkt.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een offerte.

Werkwijze

Bij Wegwijzer040 werken verschillende coaches met jarenlange praktijkervaring op de diverse domeinen van Life coaching , Personal coaching, Loopbaan begeleiding en Burnout. Bij Wegwijzer040 staat de ‘klik’ tussen kandidaat en coach voorop en vindt intercollegiale samenwerking plaats op inhoud. Deze ‘klik’ is een belangrijke factor voor het succesvol doorlopen van een traject. Beide partijen bepalen dit. 

Wegwijzer040 heeft een no-nonsens werkmentaliteit. Dit betekent onder andere dat wij benoemen wat wij zien en voelen, en echt aan de slag gaan met de kern van de hulpvraag. Humor en plezier zijn een belangrijk element dat wij toepassen tijdens onze coachingsmomenten. Een lach helpt altijd, al is het maar even, verlichtend.

Wat kun je van ons verwachten