Sociaal Projectbeheer

Projectbeheer, Projectontwikkeling en Trainingen

Projectbeheer

Wegwijzer040 is een betrouwbare en professionele organisatie met ervaren medewerkers die uw project de aandacht geven die het verdient. Deze projecten kunnen zeer uiteenlopen, maar zijn allemaal binnen het sociaal domein.

Wegwijzer040 kan ingezet worden als coördinator en/of uitvoerder voor uw project. Ook kan Wegwijzer040 iets betekenen voor uw tijdelijke personele onderbezetting of functie-waarneming als gevolg van verzuim.

Heeft u interesse, neem dan contact met ons op! Samen onderzoeken we of wij uw passende partner zijn bij uw vraagstuk.

Projectontwikkeling

U heeft een Sociaal/ maatschappelijk project idee welke verdere ontwikkeling en onderzoek behoeft. Wegwijzer040 kan vanaf de tekentafel ondersteunend zijn in de totstandkoming van uw project. 

Wij hebben ruime ervaring met het opstellen van subsidie aanvragen en het werven van alternatieve financiering via fondsen of donaties.

Daarnaast kan Wegwijzer040 ook uw marktonderzoek uitvoeren en de haalbaarheid van uw project onderzoeken en toetsen. 

De enthousiaste, creatieve en maatschappelijk verantwoorde medewerkers van Wegwijzer040 helpen u graag bij de ontwikkeling van uw project. 

Neem vrijblijvend contact op om samen te onderzoeken of wij uw passende partner zijn bij uw vraagstuk.

Trainingen en Workshops

Wegwijzer040 heeft ruime ervaring in het werken met mensen met Zwakbegaafdheid en bijkomende gedragsproblemen.

 

Aan de hand van theorie en actuele praktijkvoorbeelden bieden wij u een interessante inkijk in deze doelgroep en krijgt u handvatten om in uw eigen werk of leven mee aan de slag te gaan. De trainingen en workshops zijn interactief en op maat gemaakt voor uw organisatie.

Onze trainingen en workshops worden begeleid door ervaren trainers die tevens zelf actief zijn in het werkveld. Hun ervaringen uit de praktijk verwerken zij in hun bijeenkomsten. Hierdoor sluit iedere bijeenkomst aan op de actualiteit.