Bij ons werken?

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn een jonge, dynamische en groeiende zorgaanbieder in de regio Eindhoven. Wij zijn gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen met leer- en gedragsproblemen die midden in de maatschappij staan. Dit zijn mensen met een Licht Verstandelijke Beperking of Zwakbegaafdheid. Dit doen wij als zorgaanbieder binnen de WLZ, WMO en Jeugdwet, en daar waar nodig op PGB basis.

Wij hebben ‘zorgen dat’ hoog in het vaandel staan en willen dat mensen die bij ons in begeleiding zijn zo snel mogelijk weer op eigen benen kunnen staan.

Onze belangrijkste pijlers zijn:

No nonsense
Persoonlijk en dichtbij
Doen wat nodig is

Belangrijkste voorwaarden om bij ons te komen werken zijn dat je affiniteit hebt met onze doelgroep, je een gezonde zelfkritische werkhouding hebt en zelfstandig wilt werken. Ook het hebben van een rijbewijs en een auto is nodig om ons werk goed te kunnen doen.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar iemand met ruime ervaring die ons team komt versterken.
Klik op onderstaande link voor de vacature: 

Senior begeleiders met HBO-opleiding en ruime werkervaring


Verder zijn wij altijd nieuwsgierig naar nieuw talent die interesse heeft om bij ons te komen werken. Wij hebben niet altijd direct voldoende werk maar laten mensen die ‘het hebben’ niet zomaar schieten! Hiervoor hebben wij onderstaande vacatures open staan:

Beginnend ambulant begeleiders
(zij-instromers, afstudeerders MBO4 of HBO)

Ambulant begeleiders met MBO4 opleiding en een aantal jaren ervaring met de doelgroep


 

Heb je nog vragen over ons werk of de verdere sollicitatieprocedure, neem dan contact op met:

040 – 20 94 3 96
team@wegwijzer040.nl